inkoopvaardigheden.

jouw opleiding.

over inkoopvaardigheden.

Als inkoper vervul je een spilfunctie binnen jouw organisatie. Het is jouw taak om te zorgen dat iedereen over de producten en diensten beschikt om efficiënt en plezierig te kunnen werken. En natuurlijk ga je daarbij voor de beste deal. Toch doe je veel meer dan scherp onderhandelen over prijs en contractvoorwaarden. Je moet namelijk eerst weten wat er intern écht nodig is. Dat inzicht krijg je uitsluitend als je in gesprek gaat met collega’s en managers. Op dat moment kun je op zoek naar de beste leverancier. Daarbij kijk je naast prijs ook zaken als sociale aspecten en duurzaamheid. Kortom, je wilt overzicht en grip op het complete inkoopproces.

Onze inkoopopleidingen bieden je alles om je als allround inkoper verder te ontwikkelen. Dat doen we met ervaren docenten die een prettige mix van theorie, onderzoek en praktijkoefeningen aanbieden. Zo krijg je snel inzicht in het inkoopproces en alles wat daaraan gekoppeld is. Van onderzoek naar de behoeften en offertes beoordelen tot onderhandelen, contractmanagement en duurzaamheid. De opleidingen van possible bieden je bovendien alle ruimte om zelf te bepalen waar je extra aandacht aan wilt besteden. Verder profiteer je direct van de praktische ervaringen van mede-cursisten. Doelgericht inkopen kent geen geheimen meer voor je als je de volgende dag aan de slag gaat.

je direct in voor een van onze inkoopopleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis E-zine.

 

download de nieuwe brochure 2018

twitter-
feed

Possible Opleidingen
@possibleNLNov 15
Nog beter worden in je vak? We helpen je graag. Binnenkort starten onderstaande opleidingen. Meer informatie of ins… https://t.co/M8327cZKJD
Possible Opleidingen
@possibleNLNov 01
RT @PIBO61: Stress is beroepsziekte nr. 1 https://t.co/xFZ0eYjC3B

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95