assessment & coaching

Optimaliseer Talent en Resultaten

possible gelooft in het herkennen, erkennen en benutten van unieke talenten. We zorgen ervoor dat deze talenten worden omgezet in concrete resultaten en innovaties, zodat organisaties er maximaal van kunnen profiteren. Onze aanpak is duurzaam, wat resulteert in een persoonlijke organisatie met medewerkers die aanspreekbaar zijn op hun prestaties.

Bij possible vormt een assessment een essentieel instrument om de talenten en potentie van medewerkers objectief in kaart te brengen. Dit is van even groot belang voor zowel de deelnemer zelf als voor de opdrachtgever. Het assessment maakt integraal deel uit van het talentontwikkelingsproces en wordt niet op zichzelf staand gebruikt.  possible maakt gebruik van de (voornamelijk) online assessments van Thalento. Deze assessments zetten we in voor selectie:

 • Selectievraagstukken, zowel intern als extern
 • Ontwikkelingsprogramma’s voor individuele medewerkers gericht op hun loopbaangroei
 • Coaching programma’s voor individuele medewerkers in hun huidige functie.

Optimaliseer uw Prestaties en Gezondheid

Het effectief beheren van persoonlijke energie vormt de sleutel tot het behalen van topprestaties, terwijl jouw gezondheid behouden blijft. Het is een voortdurende uitdaging om de juiste balans te vinden tussen de eisen van jouw omgeving en je eigen capaciteiten. In dit spanningsveld tussen ‘moeten’ en ‘kunnen’ is doeltreffend energiemanagement van cruciaal belang voor innerlijke rust en creativiteit. Bij het ontwikkelen van een vitaal werkritme kijken we niet alleen naar het individu, maar ook naar patronen en automatische reacties in de samenwerking. Samen ontwerpen we een nieuwe aanpak en ondersteunen we jou bij het integreren van dit vernieuwde ritme in je leven.

mogelijkheden

 • assessment
 • coaching
 • ondersteuning bij werving en selectie
 • begeleiding bij burn-out

download onze brochure

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95

  Het gaat om onderstaande opleiding(en)
  (scroll om de opleidingen te zien en klik met de rechtermuisknop om te selecteren)