persoonlijke vaardigheden.

jouw opleiding.

over persoonlijke vaardigheden.

Een positieve bijdrage aan je organisatie leveren, dat is wat je graag wilt. Dat lukt het best als je goed op je plek zit, gewaardeerd bent en uitgedaagd wordt. Dan kun je het best presteren in je eigen rol, creëer je ruimte voor groei en heb je zelfvertrouwen. Vanuit dit fundament draag je direct bij aan je eigen succes en dat van je organisatie. Om dat waar te maken is communicatie een belangrijke succesfactor. Alleen samen met anderen kun je je doelen bereiken. Om constructief in gesprek te gaan en te blijven, met collega’s, managers, klanten of andere relaties, moet je ze leren kennen. Ontdekken wat ze beweegt en vooral ook wat je samen wilt bereiken. Dan weet je namelijk waar jij als teamspeler aandacht aan moet besteden. Ook als het even niet gaat zoals je verwacht of wilt. Dan is het de uitdaging het contact te behouden en te blijven communiceren.

Met praktische opleidingen helpt possible je om effectief te werken en constructief te communiceren. Onze docenten bieden je de handvatten om in gesprek te gaan en doelgericht samen te werken. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe je omgaat met bewuste of onbewuste patronen die communicatie en samenwerken in de weg kunnen staan. Met inzichten en tools word je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen. Door te werken met herkenbare situaties kun je nieuwe kennis en vaardigheden ook meteen op de werkvloer inzetten. Je zet concrete stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is dat je de bagage hebt om je persoonlijke effectiviteit te vergroten en deze te bundelen met die van anderen binnen je organisatie. Zo draag je concreet bij aan je eigen werkplezier en aan een positieve organisatiecultuur.

je direct in voor een van deze opleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis E-zine.

 

download de nieuwe brochure 2020

twitter-
feed

Ben jij facilitair medewerker en wil je jouw taken nog professioneler uitvoeren. We helpen je graag! Op 4 mei start de opleiding Facilitair medewerker allround in Zeist. Inschrijven of meer informatie krijgen kan door op de link te klikken. https://possible-opleidingen.opleidingsportaal.nl/opleidingen?soortcode=FMA&opleidingssoortId=28875

Vandaag mag ik de 3e groep van GLT- plus helpen met hun missie. De safetycoaches hebben als doel veiligheid op de werkvloer bespreekbaar te maken. Als de groep van vandaag net zo veel energie geeft als hun collega's wordt het weer een fantastische dag.

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95