facilitaire vaardigheden.

jouw opleiding.

over facilitaire vaardigheden.

Je bent trots op wat je doet en wat je voor anderen kunt betekenen. Je bent een professionele facilitaire dienstverlener of manager en neemt je vak serieus. En terecht. Daarom wil je ook steeds beter worden en blijven bijleren. Dat is precies wat wij bieden. Onze praktische facilitaire opleidingen zorgen dat jij steeds het beste uit je functie en jezelf haalt. Niet alleen door te luisteren, maar door te sparren met docenten en andere professionals. Zo blijf je koploper in je eigen vakgebied en leg je een stevige basis voor nog meer plezier in je werk. Dat is de beste garantie om anderen altijd op de juiste manier te ondersteunen.

Onze opleidingen zijn afwisselend en praktijkgericht. Natuurlijk praten we je bij over de nieuwste ontwikkelingen en vakgerichte vaardigheden. Daar hoort ook theorie bij, maar daar ligt nooit het accent. We bieden graag meer. Dat doen we met concrete facilitaire kennis die je de volgende dag meteen op de werkvloer kunt gebruiken. Bovendien krijg je alle ruimte om ervaringen met vakgenoten te delen. Hun verhalen zijn een waardevolle bron om je eigen facilitaire kennis uit te breiden en je vak meer inhoud te geven. Met persoonlijke aandacht en training op maat kom je verder in je vak en blijf je groeien, en dat geldt ook voor je collega’s.

je direct in voor een van onze facilitaire opleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis e-zine.

 

download de nieuwe brochure 2020

twitter-
feed

Ben jij facilitair medewerker en wil je jouw taken nog professioneler uitvoeren. We helpen je graag! Op 4 mei start de opleiding Facilitair medewerker allround in Zeist. Inschrijven of meer informatie krijgen kan door op de link te klikken. https://possible-opleidingen.opleidingsportaal.nl/opleidingen?soortcode=FMA&opleidingssoortId=28875

Vandaag mag ik de 3e groep van GLT- plus helpen met hun missie. De safetycoaches hebben als doel veiligheid op de werkvloer bespreekbaar te maken. Als de groep van vandaag net zo veel energie geeft als hun collega's wordt het weer een fantastische dag.

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95