over onze opleidingen.

Je bent ervaren én bent ambitieus genoeg om je te blijven ontwikkelen. Dan moet een opleiding wel perfect aansluiten bij je dagelijkse werk. Daarom biedt possible een compleet aanbod hands-on vakopleidingen binnen de facilitaire sector. Praktische opleidingen met concrete leerdoelen en een directe link met de praktijk. Tijdens de opleiding krijg je van ervaren docenten de aandacht en ondersteuning die nodig is om nog beter in je eigen vakgebied te worden. Naast theorie en actuele ontwikkelingen, zijn jouw vragen het vertrekpunt voor een persoonlijk leertraject. Verder profiteer je van de kennis en ervaring die vakgenoten in je groep delen. Zo kun je nieuwe inzichten de volgende dag meteen toepassen.

De opleidingen van possible zijn vanuit de praktijk ontwikkeld voor en door professionals. Het aanbod richt zich op Facilitaire vaardigheden, Gebouwbeheer en Persoonlijke vaardigheden.

Onze opleidingen bieden we incompany aan. Het voordeel hiervan is maatwerk en bij jou op locatie. Dus geen reistijd.

deelnemers over onze opleidingen.

Super leuke en boeiende training. Kan het direct toepassen op mijn werk. Zeker een aanrader voor iedereen die effectiever wil werken en beter wil omgaan met tijdsdruk. Merk nu al meer rust.

 10

Gerard Opdeweg
over
Timemanagement en Omgaan met Werkdruk
Fijne trainer, goede begeleiding, de cursus sluit goed aan bij het werk, de cursus omgaan met probleemgedrag is een aanrader voor iedereen die hier mee te maken heeft, ook het naspelen van situaties die werk gerelateerd zijn waardevol.

 10

Diny Veenstra
SSC ESPRIA
over
Omgaan met Probleemgedrag
Hele leerzame training, met de nodige humor en goede praktijkvoorbeelden. Ik heb de training als leerzaam ervaren doordat ik inzicht heb gekregen in de ontbrekende stukken in mijn communicatie. Pieter bedankt voor je positieve en motiverende training met veel respect en aandacht.

10

Ali Ghattas
over
Communicatie en Feedback
Het was een hele verhelderende cursus. Even weer alles opgefrist en bijgeleerd. Pieter gaf het op een hele fijne manier. Bij een volgende cursus zullen we zeker naar jullie vragen.

10

Gré Reparon
over
Aannemen van Klachten en Reparaties

download onze brochure

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95

    Het gaat om onderstaande opleiding(en)
    (scroll om de opleidingen te zien en klik met de rechtermuisknop om te selecteren)