Opleidingen.

jouw opleiding.

over onze opleidingen.

Je bent ervaren én bent ambitieus genoeg om je te blijven ontwikkelen. Dan moet een opleiding wel perfect aansluiten bij je dagelijkse werk. Daarom biedt possible een compleet aanbod hands-on vakopleidingen binnen de facilitaire sector. Praktische opleidingen met concrete leerdoelen en een directe link met de praktijk. Tijdens de opleiding krijg je van ervaren docenten de aandacht en ondersteuning die nodig is om nog beter in je eigen vakgebied te worden. Naast theorie en actuele ontwikkelingen, zijn jouw vragen het vertrekpunt voor een persoonlijk leertraject. Verder profiteer je van de kennis en ervaring die vakgenoten in je groep delen. Zo kun je nieuwe inzichten de volgende dag meteen toepassen.

De opleidingen van possible zijn vanuit de praktijk ontwikkeld voor en door professionals. Het aanbod richt zich op Facilitaire vaardigheden, Wonen & Vastgoed, Inkoopvaardigheden en Persoonlijke vaardigheden. Om iedereen de kans te bieden een possible opleiding te volgen, organiseren we overal in Nederland opleidingen. Je kunt je inschrijven als het jou uitkomt. Zo is er voor iedereen die beter wil worden in zijn werk een possible opleiding, in de buurt en op het juiste moment. Onze portal biedt een praktisch overzicht van het complete possible opleidingsaanbod. Kies jouw opleiding en zorg dat je alles in huis hebt om je vak prettig uit te oefenen en overal aan de slag te kunnen.

deelnemers over onze opleidingen.

Het was heel leuk, en leerzaam. Wat ik prettig vond , was de interactie van de trainer/coach; verhelderend , informatief en absoluut niet saai. Ik heb bepaalde tips al kunnen gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden en heb gemerkt dat dit de relatie met klant bevordert. Ik ben zeer tevreden over de training
Asmaa Belhadaoui
Frontoffice medewerker over communicatie
Zeer gepassioneerde inleiding in bouwkunde, wet -en regelgeving, beheer, architectuur. Goede en slechte gebouwen, bouwfouten, conditiemeting. Zeer interessant en ik kan het goed toepassen in mijn werk als verhuurmakelaar. Veel interactief en zelf nadenken en mening vormen. Erg uitdagend.
Mark Schippers
Verhuurmakelaar over Bouwkunde 1
De cursus was leerzaam en bijzonder breed georiënteerd. Veel opgestoken met en door medecursisten.De oefenstof is gevarieerd en goed opgezet. De cursusleiders zijn kundige docenten.
Theo Prooij
Huismeester over Huismeester Facilitair 1
Ik was aangenaam verrast door de inhoud van de cursus. Wat me erg beviel was de brede kijk op Facilitaire dienst en je zesde zintuig ontwikkelen. Ook de psychologische kijk op de mens en zijn vorm van communiceren vond ik erg interessant.
Remy Dekkers
Facilitair Medewerker over Facilitair Zintuig

je direct in voor een van onze opleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis e-zine.

 

download de nieuwe brochure 2020

twitter-
feed

Ben jij facilitair medewerker en wil je jouw taken nog professioneler uitvoeren. We helpen je graag! Op 4 mei start de opleiding Facilitair medewerker allround in Zeist. Inschrijven of meer informatie krijgen kan door op de link te klikken. https://possible-opleidingen.opleidingsportaal.nl/opleidingen?soortcode=FMA&opleidingssoortId=28875

Vandaag mag ik de 3e groep van GLT- plus helpen met hun missie. De safetycoaches hebben als doel veiligheid op de werkvloer bespreekbaar te maken. Als de groep van vandaag net zo veel energie geeft als hun collega's wordt het weer een fantastische dag.

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95