Opleidingen.

jouw opleiding.

over onze opleidingen.

Je bent ervaren én bent ambitieus genoeg om je te blijven ontwikkelen. Dan moet een opleiding wel perfect aansluiten bij je dagelijkse werk. Daarom biedt possible een compleet aanbod hands-on vakopleidingen binnen de facilitaire sector. Praktische opleidingen met concrete leerdoelen en een directe link met de praktijk. Tijdens de opleiding krijg je van ervaren docenten de aandacht en ondersteuning die nodig is om nog beter in je eigen vakgebied te worden. Naast theorie en actuele ontwikkelingen, zijn jouw vragen het vertrekpunt voor een persoonlijk leertraject. Verder profiteer je van de kennis en ervaring die vakgenoten in je groep delen. Zo kun je nieuwe inzichten de volgende dag meteen toepassen.

De opleidingen van possible zijn vanuit de praktijk ontwikkeld voor en door professionals. Het aanbod richt zich op Facilitaire vaardigheden, Wonen & Vastgoed, Inkoopvaardigheden en Persoonlijke vaardigheden. Om iedereen de kans te bieden een possible opleiding te volgen, organiseren we overal in Nederland opleidingen. Je kunt je inschrijven als het jou uitkomt. Zo is er voor iedereen die beter wil worden in zijn werk een possible opleiding, in de buurt en op het juiste moment. Onze portal biedt een praktisch overzicht van het complete possible opleidingsaanbod. Kies jouw opleiding en zorg dat je alles in huis hebt om je vak prettig uit te oefenen en overal aan de slag te kunnen.

deelnemers over onze opleidingen.

De cursus was duidelijk, gevarieerd, leuk en erg interessant. Pieter geeft duidelijke uitleg en er is ruimte voor vragen. Genoeg individuele aandacht. Ik heb er wel veel van opgestoken en veel handvatten gekregen wat de functie precies inhoud. Mooie locatie, makkelijk te vinden. Catering was uitstekend.

 10

Lisette Gevaert-Voermans
Facilitair medewerker bij De Riethorst Stromenland
over
Facilitair Medewerker Allround
Pieter weet hier heel veel van en dat zie je terug in zijn enthousiasme en manier van lesgeven. Een stukje medische basiskennis en psychologie verduidelijkt hoe een Burn-out te voorkomen en je levensgeluk te verbeteren. Dit onderdeel vond ik verrassend in de opleiding, maar zeker belangrijk om je taak als huismeester goed uit te voeren. Een hele mooie aanvulling!

 10

André Hage
Huismeester bij FNV
over
Van (werk)druk naar meer geluk ( Hoe voorkom je een Burn-out)
Goeie en duidelijke cursus. Trainer was duidelijk. Prettige groep. Aanrader voor mensen die bij een woningcorporatie werken. Uitleg sluit goed aan bij wat je in de praktijk uitvoert. Ook het rollenspel is leerzaam.

10

Janice Bulwant
Planner bij Woningcorporatie Gooi en Omstreken
over
Aannemen van Klachten en Reparaties
Het was vanaf het begin al goed geregeld, communicatie was goed. Ik heb de cursus als zeer leerzaam en aangenaam ervaren. Pieter en Rens zijn fijne docenten met heel veel ervaring, duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk.

9

Farid Sakhi
Huismeester bij de Gemeente Eindhoven
over
Huismeester (bode, conciërge, handyman)

je direct in voor een van onze opleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis e-zine.