opleidingen.

jouw opleiding.

over onze opleidingen.

Je bent ervaren én bent ambitieus genoeg om je te blijven ontwikkelen. Dan moet een opleiding wel perfect aansluiten bij je dagelijkse werk. Daarom biedt possible een compleet aanbod hands-on vakopleidingen binnen de facilitaire sector. Praktische opleidingen met concrete leerdoelen en een directe link met de praktijk. Tijdens de opleiding krijg je van ervaren docenten de aandacht en ondersteuning die nodig is om nog beter in je eigen vakgebied te worden. Naast theorie en actuele ontwikkelingen, zijn jouw vragen het vertrekpunt voor een persoonlijk leertraject. Verder profiteer je van de kennis en ervaring die vakgenoten in je groep delen. Zo kun je nieuwe inzichten de volgende dag meteen toepassen.

De opleidingen van possible zijn vanuit de praktijk ontwikkeld voor en door professionals. Het aanbod richt zich op Facilitaire vaardigheden, Wonen & Vastgoed, Inkoopvaardigheden en Persoonlijke vaardigheden. Om iedereen de kans te bieden een possible opleiding te volgen, organiseren we overal in Nederland opleidingen. Je kunt je inschrijven als het jou uitkomt. Zo is er voor iedereen die beter wil worden in zijn werk een possible opleiding, in de buurt en op het juiste moment. Onze portal biedt een praktisch overzicht van het complete possible opleidingsaanbod. Kies jouw opleiding en zorg dat je alles in huis hebt om je vak prettig uit te oefenen en overal aan de slag te kunnen.

deelnemers over onze opleidingen.

Dit is een zeer interessante en leerzame opleiding. Heel veel onderdelen zijn direct in de praktijk toe te passen. Ook de leraar is erg duidelijk, heeft veel voorbeelden vanuit de praktijk en er is veel interactie met de mede cursisten.

 10

Robert Brandenburg
Medewerker Facilitair Management (TD) bij FB DJI PI LELYSTAD
over
Gebouwbeheer 1
Erg prettig (ik geef nooit de hoogste score want tuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering) was leerzaam, herkenbaar en goed toe te passen in de praktijk wat ik heel belangrijk vind, daar doe je het uiteindelijk voor! Trainer was duidelijk en stond open voor ieder zijn verhalen

 9

Jill van Schijndel
Rayonmanager Noord Brabant bij Connection B.V.
over
Facilitair Zintuig
Uitgebreide training die op een fijne manier wordt gegeven. groep is niet groot waardoor je genoeg tijd krijg je eigen ervaring te delen met je mede cursisten. Training locatie zit altijd dicht bij het openbaarvervoer

9

Sonja Nieboer
Facilitair medewerker bij Stadsbedrijven Gemeente Utrecht
over
Facilitair Medewerker Allround (Huismeester, bode, conciërge, handyman)
Ik heb de opleiding zeer goed ervaren. Pieter neemt de tijd en legt het goed uit. En komt ook eigenlijk altijd wel met een voorbeeld situatie en anders doet hij graag samen met jou een situatie na bootsen.

10

Matthijs Baron
Medewerker gebouw & voorzieningen bij de Nederlandse Zorgautoriteit
over
Facilitair Manager

je direct in voor een van onze opleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis e-zine.

   

  download onze brochure

  voor vragen of
  inschrijvingen,
  neem direct
  contact op
  085 – 750 02 95

   Het gaat om onderstaande opleiding(en)
   (scroll om de opleidingen te zien en klik met de rechtermuisknop om te selecteren)