nothing is impossible, everything is possible

Possible is er voor mensen. Niet zomaar mensen, maar vakmensen zoals jij. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, hun vak beheersen en hun taken serieus nemen. Mensen die met hun ervaring, passie en enthousiasme zorgen dat alles goed geregeld is en collega’s gewoon hun werk kunnen doen. Je vervult een spilfunctie en wil dit blijven doen. Dat betekent dat je ook vooruitkijkt en wilt blijven leren; in theorie en praktijk. Je vak tot in alle details kennen. Dat doe je echter niet alleen voor jezelf. Maar vooral om anderen meerwaarde te bieden. Dat klinkt allemaal heel eenvoudig, maar het is echt niet altijd vanzelfsprekend. Goede facilitaire professionals gaan hiervoor en krijgen het voor elkaar. De opleidingen van possible helpen je daarbij.

Als praktijkopleider helpt possible vakmensen om zich te blijven ontwikkelen. Niet alleen met het bijhouden en uitbreiden van vakkennis. De impact van onze trainingen gaat veel verder. We willen je inspireren. Dat doen onze docenten met actuele praktijkkennis die je direct in je dagelijkse werk kunt gebruiken. Binnen onze opleidingen staat jouw praktijk centraal en dat betekent ook veel ruimte om je eigen vragen en dilemma’s in te brengen. Op jouw beurt leer je zo ook veel van de ervaringen van vakgenoten. Zij weten waar je tegenaan loopt en hoe je jouw rol het beste kunt invullen. possible helpt je niet alleen het beste uit je functie te halen en jezelf continu te verbeteren. Met onze opleidingen kun je iedereen binnen je organisatie nog beter helpen. En een possible diploma onderstreept dat!

we make it possible.

Onze Ambitie

Als eerste praktijkopleider van facilitair Nederland biedt possible altijd actuele opleidingen. Zo blijven professionals koplopers in het facilitaire vak, en dat onderstrepen ze met een possible diploma.

 

Visie

‘Gewoon je werk kunnen doen’ is binnen veel organisaties gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat geldt niet voor goed opgeleide facilitaire professionals. Met de opleidingen van possible blijven vakmensen zich ontwikkelen en kunnen ze hun collega’s perfect ondersteunen bij hun werk. Op die manier leveren ze met trots een positieve bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen. Voor deze inspanningen ontvangen ze veel waardering van collega’s en management.

 

Missie

Met de opleidingen van possible blijven de beste facilitaire vakprofessionals zich continu ontwikkelen. We bieden de nieuwste praktijkkennis die direct op de werkvloer toe te passen is. Onze persoonlijke aanpak is het fundament voor een individuele opleiding in groepsverband. Leren van possible en leren van elkaar is altijd het vertrekpunt. Zo helpen we de koplopers in het facilitaire vak. Het waardevolle possible diploma is daarvoor het bewijs.

What’s in it for you

 • Met possible blijf ik als facilitaire vakprofessional continu in ontwikkeling.
 • possible biedt toegang tot de nieuwste praktijkkennis die direct in mijn dagelijks werk toepasbaar is.
 • possible is de opleider van de beste facilitaire vakprofessionals.
 • In de possible opleidingen is aandacht en ruimte voor mijn persoonlijke uitdagingen en dilemma’s.
 • De praktijkvoorbeelden van groepsleden zijn leerzaam voor iedere deelnemer.
 • De ervaren docenten combineren vakkennis met de nieuwst ontwikkelingen.
 • Een possible diploma is een waardevolle aanvulling voor mijn cv.

download onze brochure

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95

  Het gaat om onderstaande opleiding(en)
  (scroll om de opleidingen te zien en klik met de rechtermuisknop om te selecteren)