Klaar voor 2018!

2017 was een dynamisch jaar waarin we onze naam en ons uiterlijk hebben veranderd. Een spannende stap met een prachtig resultaat. Een mooi moment voor possible directeur Piet Priemis om vooruit te kijken naar 2018.

Ik vind vooruitkijken sowieso makkelijker dan in de achteruitkijkspiegel kijken. Het eerste klinkt ook veel beter omdat het meer met een visie te maken heeft. Tegelijkertijd is het nog steeds niet echt mijn ding om erover te schrijven. Ik praat liever met mensen om te horen waar ze mee bezig zijn, hoe het met ze gaat en of ze het naar hun zin hebben. Dat doe ik ook altijd met onze deelnemers. En het liefst meteen na hun opleiding, als alle indrukken nog vers zijn. Ik vraag ze dan hoe ze de opleiding hebben ervaren, hoe de trainer was en of de broodjes lekker waren. Maar ook hoe ze tegen hun vak aan kijken. En wat me dan opvalt, is dat veel van onze deelnemers trots zijn op hun vak en er met liefde naar kijken.

Samenwerking en maatwerk

Als ze het goed doen zijn ze bijna onzichtbaar in hun eigen organisatie. Uit een onderzoek naar de belangrijkste trends in facilitymanagement bleek dat los van alle technische ontwikkelingen juist het contact met medewerkers, aanvoelen van wat er nodig is, nieuw leiderschap, samenwerking en maatwerk de meest onderscheidende factoren zijn. Laten dat nou net de onderwerpen zijn waar wij het bij possible het liefst met onze cursisten over hebben! Dat is precies wat we in 2018 weer gaan doen.

Maar voor we daarmee aan de slag gaan, wensen we jou en je naasten fijne feestdagen en een gezond 2018. Ook in het nieuwe jaar maken we het graag weer possible met jou!

We geven graag persoonlijk advies om je te helpen bij je keuze. Vul het contactformulier in of bel met 085-750 02 95.