samen

jouw opleiding.

maak jij het samen possible?

Schrijf je nu in voor een van onze opleidingen en neem gratis een collega mee*

Je wilt niet stilstaan in je persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor ben je immers een ambitieuze professional. Als je een opleiding kiest, wil je echter wel zeker weten dat je écht iets opsteekt. Naast een theoretische basis wil je gevoed worden met praktische kennis die je de volgende dag ook meteen kunt toepassen. Hoe mooi is het dan om samen met een collega een opleiding te volgen? Dit biedt de ideale gelegenheid om ervaringen direct te delen en te sparren over de vertaalslag naar jullie organisatie. Bovendien is het met zijn tweeën veel eenvoudiger om nieuwe inzichten in de praktijk te brengen en collega’s te motiveren. Kortom, samen maak je nog meer het verschil voor jezelf, andere collega’s en je organisatie.

Possible daagt je deze zomer uit om met een collega een opleiding te volgen. En dat is nu eenvoudiger dan ooit. Je neemt hem of haar gewoon gratis mee naar één van onze hands-on opleidingen voor Facilitaire Vaardigheden, Wonen & Vastgoed, Inkoopvaardigheden of Persoonlijke Vaardigheden. Kennis opdoen was nog nooit zo makkelijk en aantrekkelijk. Onze ervaren docenten nemen jou en je collega graag mee in de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. Of ze helpen je communicatieve of persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Samen vergroot je het leer- en werkplezier. Zo loop je allebei tevreden met een possible diploma de deur uit!

Boek nu direct een van de opleidingen voor jullie 

*Actievoorwaarden

Je kunt je nu voor deze actie samen met een collega inschrijven tot 15 september 2017. De opleidingen worden gegeven in de periode van 1 juli tot 31 december 2017. Deze actie geldt uitsluitend als jij en je collega dezelfde opleiding ook op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip volgen. Voor deze actie kun je je alleen inschrijven via onze site. Bij afwijkingen gelden de reguliere tarieven.

je direct in voor een van onze facilitaire opleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis e-zine.

   

  download de nieuwe brochure 2017

  [widgets_on_pages id=”uitgelichte opleidingen”]

  [widgets_on_pages id=”aankomende opleidingen”]

  twitter-
  feed

  Possible Opleidingen
  @possibleNLOct 06
  Possible Opleidingen
  @possibleNLSep 30

  voor vragen of
  inschrijvingen,
  neem direct
  contact op
  085 – 750 02 95

   Het gaat om onderstaande opleiding(en)
   (scroll om de opleidingen te zien en klik met de rechtermuisknop om te selecteren)