wonen & vastgoed.

jouw opleiding.

over wonen & vastgoed.

Je gebouw en zijn gebruikers krijgen alle aandacht. Toch wil je zelf ook niet stilstaan. Zeker niet nu veel onderhouds- en service-activiteiten worden uitbesteed. Dat vraagt andere vaardigheden. Om aannemers goed aan te sturen is actuele bouwtechnische kennis onmisbaar. Ook moet je de aanwezige installaties en systemen begrijpen om projectmedewerkers gericht aan te sturen. Toch zijn er ook andere eisen. Er wordt van jou verwacht dat je duidelijke afspraken maakt, de leiding neemt en helder communiceert met alle partijen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het resultaat: een gebouw waarin iedereen prettig kan werken of wonen.

De Wonen & Vastgoed opleidingen van possible staan middenin de praktijk. Onze vakdocenten praten je volledig bij over gebouwbeheer en (bouw)technische ontwikkelingen. Zo weet je altijd wat er moet gebeuren en kun je duidelijke afspraken over de planning en kosten maken met inkopers en verkopers. Je bent een serieuze sparringpartner voor gebruikers, collega’s, management en (onder)aannemers. De combinatie van theorie en praktijk wordt aangevuld met de verhalen van vakbroeders. Met onze opleidingen weet je zeker dat je de verantwoordelijkheid voor jouw gebouw kunt nemen. En alles uit je functie haalt.

je direct in voor een van deze opleidingen.

blijf op de hoogte.
schrijf je nu in voor
ons gratis e-zine.

 

download de nieuwe brochure 2020

twitter-
feed

Ben jij facilitair medewerker en wil je jouw taken nog professioneler uitvoeren. We helpen je graag! Op 4 mei start de opleiding Facilitair medewerker allround in Zeist. Inschrijven of meer informatie krijgen kan door op de link te klikken. https://possible-opleidingen.opleidingsportaal.nl/opleidingen?soortcode=FMA&opleidingssoortId=28875

Vandaag mag ik de 3e groep van GLT- plus helpen met hun missie. De safetycoaches hebben als doel veiligheid op de werkvloer bespreekbaar te maken. Als de groep van vandaag net zo veel energie geeft als hun collega's wordt het weer een fantastische dag.

voor vragen of
inschrijvingen,
neem direct
contact op
085 – 750 02 95