Opleiding van de maand: Gebouwbeheer

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers goed te vertalen naar adequate gebruikerseisen en heldere processen voor beheer van gebouw en installaties.

Als verantwoordelijke voor het beheer van één of meer gebouwen ben je op tactisch of operationeel niveau bezig met huisvesting in de breedste zin van het woord. Dat wil zeggen, beheer en onderhoud van het gebouw in relatie tot de dienstverlening aan en het welzijn van de gebruikers. Het doel is dat medewerkers prettig en effectief kunnen functioneren. Na het volgen van de opleiding Gebouwbeheer kun je jouw functie nog beter en professioneler uitvoeren.

UWV

Possible biedt naast het reguliere aanbod opleidingen voor gebouwbeheer ook incompany opleidingen. Zo startten afgelopen mei 77 medewerkers van het UWV met onze opleiding. De helft is inmiddels klaar en heeft het diploma ontvangen. Half november hebben alle deelnemers de opleiding afgerond. Dat de deelnemers enthousiast waren, blijkt uit hun positieve reacties:

 

“Er wordt genoeg tijd genomen om de onderdelen te bespreken en ook wij kunnen ons verhaal kwijt. Hierdoor was de opleiding een boeiende ervaring.”

 

“Veel praktijkvoorbeelden en niet alleen maar sheets oplezen.”

 

“De leerstof komt goed overeen met de praktijkervaring. Zo waren wij bezig met uitleg NEN2767 en gelijktijdig werd een MJOP/KFO op de UWV-locaties door bedrijf WHC belegd.”

 

“Possible verzorgt een complete, goed te volgen en op maat gemaakte opleiding.”

Zeer informatief en de docent heeft brede kennis over diverse zaken.”

 

“Heel goed, veel uitleg gehad. Bijvoorbeeld over onderhoudswerkzaamheden, veiligheid en contracten.”

Schrijf je in?

Wil je ook in ontwikkeling blijven en ervaringen met collega gebouwbeheerders delen? Schrijf je dan nu in voor de opleiding via de possible opleidingsportaal.

Uiteraard bieden we de opleiding ook incompany aan. Wil je meer weten? Mail dan naar info@possible-opleidingen.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.