Welke facilitaire opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses. Deze vraag krijgen we bij possible regelmatig. En natuurlijk helpen we je graag op weg!

DART-model

Als handvat voor de juiste keuze gebruiken we het DART-model. Dat betekent niet willekeurig pijltjes gooien om zo bij een opleiding terecht te komen. Integendeel. DART staat voor Doel, Acties, Resultaat en Tijd. Dit model helpt je om je doelen te bepalen. Wees daarbij niet te voorzichtig. Als je ambitie eenmaal bepaald is, wordt het tijd om het doel specifieker te maken en te onderzoeken welke acties nodig zijn om het ook echt te bereiken. Daarbij is het cruciaal om ook het resultaat goed in kaart te brengen. “Wanneer heb ik mijn doel behaald?” is de hamvraag. Om je opleidingsvraag niet te vrijblijvend te houden, is het tot slot raadzaam om een deadline te stellen.

Het model

D

Doel Wat wordt het doel? (droom/groot doel)
A Acties Welke stappen moet ik ondernemen om dat te halen? (specifiek)
R Resultaat Wanneer heb ik het behaald? (bewijs)
T Tijd Voor wanneer wil ik het behaald hebben?
 

Jouw opleidingsroute

Bij possible houden we niet van praten alleen, we gaan graag met je aan de slag. We bieden een compleet aanbod opleidingen voor de facilitaire sector. En hoewel de route voor iedereen persoonlijk is, geven we je een mogelijke opleidingsroute voor onze facilitaire opleidingen. Zo weet je zeker dat je je ambities snel waarmaakt.

opleidingsroute voor facilitaire opleidingen

Persoonlijk advies nodig?

Heb je nog vragen over het keuzetraject of wil je sparren over jouw eigen stappen? Bel ons gerust via 085-750 02 95 of gebruik het contactformulier.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.